Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Un chec delicios cu zmeura congelata. Se poate face si cu zmeura proaspata.
Ingrediente chec:
Ingrediente crema:
Amestecam cu un tel untul moale de la temperatura camerei cu zaharul 1 minut. Adaugam ouale si iaurtul si amestecam inca 1-2 minute cu telul.
Adaugam faina, praful de copt si amestecam. La final adaugam coaja de lamaie si cele 3 linguri de zeama de lamaie. Amestecam. Consistenta compozitiei este mai groasa decat la un chec clasic.
Tapetam o forma de chec cu hartie de copt si punem compozitia. Deasupra punem zmeura si dam checul la cuptorul preincalzit la 180 de grade C. Il lasam aproximativ 40-45 de minute sau pana cand trece testul scobitorii.
Amestecam crema de branza cu frisca si cu zaharul. Nu este nevoie sa mixam, amestecam cu o lingura. Punem crema de branza deasupra checului complet racit.
Pofta buna!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult