Desert chec pufos acoperit cu visine

de artyandra in Prajituri, 1 Apr 2017 | 2000 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 ouă
  • 200 g făină
  • 200 g vișine fără sâmburi
  • 150 gr zahăr
  • 125 ml lapte
  • 100 g unt
  • o esență de vanilie
  • un praf de sare
  • o linguriță praf de copt
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert chec pufos acoperit cu visine:

Cu un tel, se vor amesteca untul și zahărul, pentru o omogenizare foarte bună. Aceste două ingrediente trebuie să fie la temperatura camerei. Se vor adăuga lingurița cu sare și esența de vanilie. Făina amestecată cu praful de copt se vor adăuga în ploaie. Se va adăuga treptat și din lapte (laptele - la temperatura camerei). Făina și laptele se vor adăuga alternativ. După incorporarea completă a tuturor ingredientelor, compoziția se va turna într-o tavă tapetată cu ulei și făină. Se va scutura tava pentru a nivela uniform compoziția. Vișinele se vor așeza deasupra compoziției.
Pentru 50-60 minute, se va lăsa tava în cuptor. Testul cu scobitoarea va fi util spre final. Se poate decora cu glazură de ciocolată sau după preferință.



Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert chec pufos acoperit cu visine" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura din albusuri, cu visine