Desert cheesecake cu cafea si ciocolata

de katty in Torturi, 14 Dec 2017 | 3973 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat:
    • 300 gr biscuiti cu cacao
    • 100 gr unt 82% topit
    crema:
    • 1 ou intreg
    • 2 galbenusuri
    • 100 gr zahar
    • 2 lingurite nesss
    • 1 lingura cacao
    • 1 plic de gelatina
    • 500 gr crema de branza
    • 200 ml frisca lichida
    • 50 gr ciocolata rupta bucati
    • cacao
    • merisoare congelate
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake cu cafea si ciocolata:

Amestecam biscuitii macinati cu untul topit. Asezam compozitia intr-o forma de tort tapetata cu folie alimentara si o presam bine. Dam forma la frigider pana pregatim crema.

Pentru crema, punem oul impreuna cu galbenusurile, zaharul, nessul si cacaua intr-o craticioara cu fund dublu la foc mic. Amestecam constant pana compozitia se ingroasa, fara a fierbe.

Intre timp, hidratam gelatina in 2 linguri apa rece. Turnam cateva linguri de crema fierbinte peste  gelatina, amestecam energic, apoi turnam gelatina peste crema. Amestecam si lasam crema sa se raceasca. Amestecam cu crema de branza, bucatile de ciocolata si frisca batuta spuma tare. Asezam compozitia peste blatul de biscuiti si dam la frigider pana in momentul servirii. Inainte de a o servi, o scoatem din frigider, o asezam pe un platou, cernem deasupra putina cacao si asezam cateva merisoare congelate sau puteti sa o ornati dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake cu cafea si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tort "Death By Chocolate"