Desert cheesecake cu fructe de padure

de abetina in Torturi, 20 Dec 2018 | 8461 vizualizari

 

La multi ani Bucataras!

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru blat:
  • 300 gr.biscuiti,
  • 200 gr.unt.
  • Ingrediente pentru crema:
  • 500 gr.crema mascarpone,
  • 6 linguri zahar,
  • 500 gr.smantana,
  • 1 esenta vanilie,
  • 2 plicuri gelatina a cate 10 gr.,
  • 100 ml.apa,
  • coaja de la o lamaie mai verde.
  • Ingrediente pentru topping:
  • 200 gr.fructe de padure,mure si afine,
  • 100 ml suc de visine,
  • 1 plic gelatina respectiv 10 gr.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake cu fructe de padure:

Mod de preparare pentru blat:
  -Se sfaramiteaza biscuitii pe masa de lucru cu sucitorul.
  -Se topeste untul la bain marie,se pun ambele ingrediente intr-un vas si se amesteca cu paleta dupa care se toarna compozitia intr-o tava cu fund detasabil,se preseaza bine cu paleta,apoi se pune tava la frigider pana la pregatirea cremei.
  Mod de preparare pentru crema:
  -Se pune la robot smantana,zaharul si se mixeaza la viteza mare pana se obtine frisca.
  -Se pune gelatina in apa si cana in care a fost pusa se pune la bain marie pana la topirea completa.
  -Intr-un vas se pune crema mascarpone,esenta,gelatina topita,coaja de lamaie rasa prin razatoarea mica si se omogenizeaza bine compozitia.
  -Se pune crema de branza peste frisca si se amesteca usor cu paleta pana la incorporare.
  -Se scoate tava din frigider si se toarna crema peste blat,apoi se pune iarasi la frigider.
  Mod de preparare pentru topping:
  Se pune sucul de visine intr-o cana si cana se pune la bain marie pana la topire completa,apoi se adauga fructele de padure care erau tinute in caserole in amestec cu zahar,se amesteca usor pana la topirea zaharului.
  -Se scoate tava din frigider,se toarna toppingul peste crema si se da tava la frigider pentru circa 6-7 ore,dupa care se poate servi.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!

TIPS-URI

1

aniversare,

2

dulciuri

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort de biscuiti cu ciocolata si Cointreau