Desert cheesecake cu jeleu kaki

de Lau in Torturi, 9 Ian 2020 | 1806 vizualizari

 

Bunatati de Craciun

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 250 g biscuiti Oreo pudra
  • 150 g unt topit
  • Crema
  • 250 g mascarpone
  • 250 ml frisca lichida
  • 200 ml smantana pentru frisca
  • 100 g zahar pudra
  • 1/2 plic gelatina
  • Jeleu
  • 3 kaki
  • 1 plic gelatina
  • 50 ml apa
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 3 linguri zahar pudra
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake cu jeleu kaki:

Pregatim o tava cu pereti detasabili, o tapetam cu hartie de copt sau folie alimentara pe margine.

Intr-un bol amestecam pudra de biscuiti cu untul si amestecam pana ce se omogenizeaza

Adaugam in tava si presam usor cu o lingura. Dam la rece cat pregatim crema.

Mixam frisca cu smantana si zaharul pudra pana ce devine o crema ferma. Adaugam mascarponele care il vom mixa 1 min, gelatina pregatita conform instructiunilor de pe plic.

Mixam pana ce se omogenizeaza.

Adaugam peste biscuiti, nivelam si dam la rece 3 ore.

Jeleu-fructele kaki le spalam si le curatam de coaja (eu le-am lasat cu coaja) le taiem cubulete, le stropim cu zeama de lamaie, adaugam zaharul pudra si le pasam cu blenderul vertical sau cu blenderul.

Gelatina o pregatim comform instructiunilor de pe plic,lasam cateva secunde dupa care adaugam peste piureul de kaki,amestecam bine dupa care turnam peste crema.

Dam din nou la rece(de preferat peste noapte )

Desfacem cu grija forma si decoram dupa plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake cu jeleu kaki" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tort gustos şi frumos, pentru prinţesa din mine :))