Desert cheesecake cu vanilie si capsuni, fara coacere

de Dea_Dea in Torturi, 9 Aug 2017 | 3606 vizualizari

 

un cheesecake simplu, racoritor si gustos.

 

INGREDIENTE

  • blat:
  • 250 gr biscuiti digestivi
  • 100 gr unt
  • umplutura:
  • 180 gr crema de branza
  • 6 linguri de zahar pudra
  • 300 ml frisca lichida (smantana pentru frisca)
  • esenta de vanilie
  • 200-300 gr capsuni proaspete
  • decor:
  • Ciocolata topita si capsuni.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake cu vanilie si capsuni, fara coacere:

 

Blat: Rupem biscuitii intr-un bol. In alt bol, punem untul la topit la microunde, 10-20 sec. Turnam untul peste biscuiti si amestecam bine. Punem compozitia intr-o tava de 20-22 cm diametru, nivelam cu mana si lasam sa se raceasca la frigider pana facem umplutura.


Umplutura: Crema de branza si 4 linguri de zahar pudra se amesteca impreuna intr-un bol. Separat punem frisca, 2 linguri de zahar pudra si esenta de vanilie, incepem sa mixam pana incepe sa devina tare, acum adaugam crema de branza si mai mixam cateva secunde.

Asamblare:
Scoatem tava din frigider, punem un strat de crema de branza, capsunile taiate in jumate, restul de crema si dam la frigider cateva ore sa se raceasca.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake cu vanilie si capsuni, fara coacere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Dea_Dea 1

09.08.2017, 23:29

Multumesc dragilor. Cu decorul ma mai chinuie talentul. Incerc sa fac sa arate bine

dantes 1

11.08.2017, 17:11

Delicios!

Ancutsa 1

29.05.2019, 14:31

Arata tare bine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu crema Kinder Bueno