Desert de vanilie la cupă

de ionix in Prajituri, 19 Mar 2012 | 5176 vizualizari

 

Ceva simplu și gustos.

 

INGREDIENTE

  • cremă de vanilie
  • frișcă
  • 800 g compot de vișine fără sâmburi
  • 2 kiwi
  • mini-pișcoturi rotunde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert de vanilie la cupă:

Rețeta cremei de vanilie o găsiți AICI (dar faceți crema în cantități mai mici, în funcție de câte cupe faceți). Puteți face crema, o depozitați în frigider iar când vin musafiri faceți doar asamblarea. Se strecoară vișinele din compot iar sucul de vișine se pune într-un alt vas.

Asamblarea: un strat din pișcoturi înmuiate în sucul de vișine-cremă+vișine- pișcoturi înmuiate-cremă+vișine-frișcă-kiwi. Se lasă 2-3 minute la rece iar apoi se servește.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert de vanilie la cupă" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (31)

MIUTA 1

21.03.2012, 13:36

Cred ca e delicios si arata "beton"

ionix 1

22.03.2012, 08:40

@Miuta... Chiar e foarte bun. Mersic!

Rahela Velicu 1

22.06.2021, 22:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu ciocolata si zmeura