Desert in 5 minute

de Pasiune pentru bucatarie in Dulciuri, 20 Iul 2010 | 7574 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 linguri faina
  • 4 linguri de zahăr
  • 2 linguri de cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 linguriţă de espresso / cafea instant
  • 1 ou
  • 3 linguri de lapte
  • 3 linguri de ulei
  • vanilie 
  • 100 ml frisca
  • 100 g dulceata de visine
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert in 5 minute:

Ingredientele uscate se amesteca cu cele umede si se pune compozitia in 2 cani de ceai(nu se umplu,doar 2/3) si se pun in cuptorul cu microunde la 750 w timp de 3,5 min.Se scot din cuptor,de jur imprejur se desface cu lama unui cutit si se rastoarna.

Se taie in felii potrivite.Frisca se bate tare.Pe farfurie se aseaza o felie de pandispan,se acopera cu o lingura de frisca,o lingurita de dulceata,felie de pandispan,frisca,dulceata!

Gata in 5 min,devorat in 2:))

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert in 5 minute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Irina 1

20.07.2010, 20:46

Wow, rapid si delicios!

alutza 1

20.09.2010, 20:50

Super bun a iesit!!!
Nu am avut frisca, si nici dulceata, asa ca am frecat niste crema de branza Almette cu zahar pudra si am pus intre felii.

Pasiune pentru bucatarie 1

20.09.2010, 20:57

ma bucur ca ti-a iesit,cred ca afost bun cu,crema de branza

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de piersici si pere