Desert inghetata cu ciocolata si mango

de Lau in Dulciuri, 7 Iul 2017 | 1972 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g frisca
  • 3 linguri lapte condensat
  • 300 ml lapte
  • 1 lingura amidon
  • 2 linguri zahar
  • 2 linguri margarina
  • 100 g mango (desihidratat)
  • 100 g ciocolata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inghetata cu ciocolata si mango:

Intr-o cratita, punem laptele, zaharul, amidonul, margarina. Amestecam, punem pe foc, amestecand continuu pana ce se ingroasa ca o budinca, lasam sa se raceasca dupa care amestecam cu laptele condensat, mango si ciocolata taiata cubulete.

Mixam frisca pana ce isi dubleaza volumul, adaugam crema de lapte, amestecam si turnam intr-un vas pe care il vom da la congelator cateva ore.

Scoatem inghetata 10 min si cu lingura formam bile de inghetata, le dam din nou la congelator 10 min.

Eu am oprit aluat de fursecuri (voi puteti folosi felii de cozonac sau de pandispan), am invelit fiecare bila de inghetata in aluat, le-am tavalit prin faina dupa care le-am prajit in baie de ulei.

Le scoatem pe un servetel absorbant si servim imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata cu ciocolata si mango" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert tort Trio mousse de ciocolata