Desert muffins cu cocos si inima de ciocolata

de Corinuta in Prajituri, 28 Apr 2018 | 4116 vizualizari

 

Un deliciu sunt!

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 60 g zahăr
  • 120 ml lapte
  • 40 ml ulei
  • 50 g nuca de cocos fulgi
  • 140 g făină
  • 1 linguriță praf de copt
  • 1 linguriță bicarbonat
  • 1 linguriță extract de vanilie
  • 12 lingurițe nutella
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert muffins cu cocos si inima de ciocolata:

Se mixează oul cu zahărul, se adaugă vanilia, laptele și uleiul. La sfârșit adăugăm nuca de cocos și făina cernută împreună cu praful de copt si bicarbonatul.
Dăm drumul la cuptor să se încălzească la 180 de grade C. Pregătim o tavă de muffins cu hârtiuțe sau o ungem cu ulei și presărăm făină.
În fiecare formă punem câte o lingură de aluat. Apoi cate o linguriță mică de nutella, după care acoperim cu încă o jumătate de lingură de aluat pe fiecare.
Coacem 20 de minute la 180 de grade C și facem testul cu scobitoarea.
După ce s-au răcit, le putem pudra cu zahăr.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert muffins cu cocos si inima de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert babka cu lamaie- prajitura traditionala poloneza