Desert palmieri cu nuca - de post by Mihaelar

de Corinuta in Prajituri, 12 Apr 2017 | 4752 vizualizari

 

Simpli si deliciosi, se fac rapid si se mananca intr-o clipa :X

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat de foietaj
  • 4 linguri nuca macinata
  • 2 linguri cacao
  • 4 linguri zahar
  • 3-4 linguri apa
  • zahar pudra
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert palmieri cu nuca - de post by Mihaelar:

Se amesteca nuca macinata cu cacaua si zaharul, se adauga 3 linguri de apa si se amesteca bine, iar daca amestecul este prea solid si nu se poate intinde pe aluat, mai adaugam putina apa. 

Punem pe masa aluatul de foietaj, iar deasupra intindem umplutura. 

Rulam pe lungime din ambele parti, in acelasi timp, pana ajungem la mijloc cu ele, apoi taiem felii de 1 cm grosime si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. 

Ii coacem 20 de minute, la 190 de grade C. Cand sunt rumeniti putin, ii scoatem din cuptor. Dupa ce s-au racit, ii putem pudra cu zahar praf. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert palmieri cu nuca - de post by Mihaelar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema de ciocolata