Desert pasca vanilata

de Rahela Velicu in Prajituri, 11 Mai 2021 | 2371 vizualizari

 

Un deliciu
"Retete Pascale" 

 

INGREDIENTE

  • 650 g branza proaspata de vaca
  • 6 oua
  • 250 g zahar
  • 200 g unt
  • 400 g smantana
  • 4 linguri de faina
  • 4 linguri de gris
  • esenta de vanilie
  • 150 g stafide
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pasca vanilata:

Punem branza intr-un bol si o pasam cu mixerul vertical. Batem cu telul ouale cu zaharul, adaugam untul si batem bine.

Adaugam peste oua si branza, faina si grisul si amestecam bine.

La final adaugam smantana , esenta de vanilie si stafidele si amestecam. Eu am oprit o parte din stafide si le-am presarat deasupra dupa primele 15 minute de stat la cuptor.

Punem compozitia de pasca intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Coacem pasca la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 40-45 de minute. O scoatem din forma cand incepe sa se raceasca. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pasca vanilata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert negresa cu nuci si cirese