Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!
citeste mai mult
O prajitura care a devenit rapid preferata intregii familii. Am facut-o de 2 ori in 2 zile :)
Crema: Punem laptele cu untul si cu zaharul pe foc pana cand se topeste untul. Adaugam grisul, iar dupa 1-2 minute si nuca de cocos si amestecam continuu timp de 5-6 minute. Luam crema de pe foc si o lasam cateva minute sa ajunga la temperatura camerei. Punem crema deasupra blatului si cu ajutorul cutitului sau cu o spatula o intindem uniform.
Glazura: Topim crema de ciocolata cu 3 linguri de lapte pe baie de aburi si turnam deasupra prajiturii.
Dam la rece peste noapte. Cand o portionam, trecem lama cutitului prin jet de apa fierbinte, ca sa nu se crape ciocolata.
Pofta buna!
1
Daca aveti esenta de cocos sa puneti la crema, va fi si mai aromata!
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!
citeste mai mult