Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
O reteta fara gluten si lactoza, low carb
Am utilizat ciocolata neagra 85% (19 g carbohidrati/100 gr) care contine numai cacao, pasta si unt de cacao , zahar brun si vanilie, deci este o reteta fara lactoza
https://www.blogulluicatalina.com/2021/11/prajitura-cu-ciocolata-piureu-de.html
Pregatiti inainte piureul de dovleac- ca-n aceasta reteta . Daca coaceti dovleacul imediat puneti ciocolata peste piureul cald si topiti-o direct.
Daca piureul este rece sau congelat ca-n cazul meu incalzititi impreuna piureul si ciocolata la bain-marie (decongelati piureul inainte) 2-3 minute.
Amestecati bine ciocolata cu dovleacul.
Bateti ouale intregi cu indulcitorurile timp de 5 minute.
Adaugati pudra de migdale. Incorporati amestecul cu ciocolata treptat la compozitia cu oua. Varsati totul intr-o tava tapetata cu hartie de copt de 25 cm. Decorati cu nuci de pecan si afine. Dati la cuptorul incalzit la 180°C timp de 25 de minute. Cand suprafata incepe sa crape opriti cuptorul, trebuie sa ramana moale dedesupt.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult