Desert prajitura cu ciocolata si crema de branza cu ness

de Dulciuri cu Georgiana in Prajituri, 19 Apr 2017 | 7374 vizualizari

 

Nu stiu cum sa denumesc mai scurt aceasta prajitura. Am combinat un blat facut din albusuri cu ciocolata cu o crema de branza, cappuccino si ness.
Delicii de Paste.

 

INGREDIENTE

  • 9 albusuri
  • 200 g faina
  • 125 g ciocolata cu lapte
  • 100 g ciocolata neagra
  • 120 g unt
  • 100 g zahar
  • un plic praf de copt
  • 400 g crema de branza
  • 3-4 linguri zahar pudra
  • 1 plic cappuccino
  • 1 plic ness
  • 2 cuburi ciocolata pentru ras
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu ciocolata si crema de branza cu ness:

Mai intai, topim ciocolata impreuna cu untul. Mixam albusurile spuma, adaugam zaharul si mixam in continuare, pana acesta se topeste.

Peste albusuri, adaugam faina amestecata cu praful de copt. Amestecam usor.

La final, adaugam si ciocolata topita cu untul. Omogenizam bine si turnam compozitia intr-o tava cu hartie de copt. Introducem tava in cuptorul incins, pentru 35-40 de minute.

Pentru crema, mixam putin crema de branza, adaugam zaharul pudra si dupa plac, ness sau cappuccino. Eu am pus un plic de cappuccino si unul de ness. Mai mixam 3-4 minute pana se omogenizeaza crema.

Distribuim crema peste blat si peste crema, razuim ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu ciocolata si crema de branza cu ness" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu capsuni si bezea