Desert prajitura cu iaurt si coacaze negre

de Dulciuri cu Georgiana in Prajituri, 8 Iul 2018 | 4137 vizualizari

 

Am folosit pentru prima data coacazele in prajituri. Am fost incantata de rezultat.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 140 g iaurt
  • 50 ml ulei
  • 250 g zahar
  • 250 g faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • un praf de sare
  • esenta lamaie
  • 300 g coacaze negre
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu iaurt si coacaze negre:

Am mixat albusurile spuma cu un praf de sare. Am adaugat zaharul si am mixat pana s-a topit. Am adaugat galbenusurile, uleiul si iaurtul mixand in continuare.

Am adaugat si faina impreuna cu praful de copt, amestecand usor. Am oprit o mana de coacaze, iar restul le-am trecut prin putina faina si le-am adaugat in compozitie.

Am amestecat usor. Am pus compozitia intr-o tava cu hartie de copt, am distribuit restul de coacaze pe deasupra si am introdus in cuptorul incins pentru 25-30 de minute.

Am taiat prajitura rece, dupa ce am pudrat-o putin.

Minunata combinatia coacaze, iaurt, lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu iaurt si coacaze negre" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura rasturnata cu banane