Desert prajitura de post cu gem de afine si nuci

de katty in Prajituri, 14 Dec 2017 | 7249 vizualizari

 

Vesnica prajitura de post cu gem facuta intr-o alta combinatie de arome.

 

INGREDIENTE

  • 5 linguri gem de afine
  • 1 cana zahar
  • 1 cana apa minerala
  • 1/2 cana ulei
  • 2 cani faina
  • scortisoara macinata
  • un praf de sare
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 1 lingura cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • nuci rupte bucatele
  • zahar pudra cu aroma de vanilie pentru ornat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura de post cu gem de afine si nuci:

Intr-un castron punem gemul, zaharul, apa minerala si uleiul, pe rand si amestecam usor. Cernem faina amestecata cu praful de copt si cacaua, bicarbonatul, sarea, scortisoara si omogenizam.

Turnam amestecul intr-o tava cu hartie de copt si presaram deasupra nucile. Dam tava la cuptorul preincalzit pana trece proba scobitorii (45 minute). Scoatem prajitura, o lasam sa se raceasca si o portionam.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura de post cu gem de afine si nuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Negresa