Desert prajitura Rudi cu branza si cacao

de Mitinita in Prajituri, 29 Noi 2020 | 3466 vizualizari

 

Prajitura Rudi cu branza si cacao este o delicioasa prajitura de casa!

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 400 gr faina
  • 250 gr unt
  • 150 gr zahar
  • 1 zahar vanilat
  • 1 galbenus
  • 1 pachetel praf de copt
  • 2 linguri de cacao
  • Pentru umplutura:
  • 750 gr branza de vaci
  • 3 oua
  • 125 gr zahar
  • 1 lingurita esenta de vanilie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura Rudi cu branza si cacao:

Ingredientele pentru aluat se pun intr-un bol si se amesteca cu lingura.

In alt bol, se amesteca ingredientele pentru umplutura.

Se ia o tava si se pune hartie de copt.

Se pune jumatate din aluat, se adauga umplutura de branza, iar deasupra se pune restul de aluat. Aluatul se poate intinde sau se poate rade.

Se tava la cuptor si se coace prajitura 45 de minute, la 180 de grade C.

Se lasa la racit, apoi se feliaza si se serveste.

TIPS-URI

1

Optional, la umplutura puteti adauga si stafide.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura Rudi cu branza si cacao" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
New York Cheesecake