Desert Tiramisu

de Oana in Prajituri, 3 Mai 2018 | 15313 vizualizari

 

Cel mai rapid desert! Si atat de buuuun!

 

INGREDIENTE

  • 4 galbenusuri
  • 100 g zahar pudra
  • 300 g mascarpone
  • 1 lingurita vanilie
  • 4 albusuri
  • 50 gr zahar pudra
  • 300 ml cafea indulcita
  • 300 gr piscoturi
  • cacao pt décor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Tiramisu:

  • Pregatim cafeaua indulcita si o lasam sa se raceasca.

  • Mixam galbenusurile cu 100 gr zahar pudra pana se albesc si se intaresc.

  • Adaugam mascarpone rece si mixam bine.

  • Adaugam vanilia.

  • Mixam separat albusurile cu un praf de sare restul de 100 g zahar pudra pana obtinem o bezea.

  • Amestecam albusurile peste galbenusuri si omogenizam usor cu o spatula, de jos in sus.

  • Inmuiem piscoturile in cafea si le asezam intr-o tava dreptunghiulara.

  • Turnam jumatate din crema.

  • Urmeaza inca un strat de piscoturi inmuiate in cafea si apoi restul de crema.

  • Pudram cu cacao si punem tiramisu la rece cateva ore, apoi il putem servi.

TIPS-URI

1

Puteti adauga lichior de cafea sau de tiramisu in crema sau in cafeaua in care inmuiati piscoturile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

dantes 1

04.05.2018, 07:56

Delicios!

Rocsi 1

04.05.2018, 20:36

Pfiuuu, a cam trecut ceva timp de cand nu am facut tiramisu! Prea delicios!

miki_a 1

05.05.2018, 05:31

Un desert mereu bun și apreciat!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert rulada Krantz