Desert tort cu oreo si banane

de ioana_lupu in Torturi, 19 Ian 2020 | 1808 vizualizari

 

Buna dragi bucatarasi,

Fiindcă mâine va fi ziua bunicii mele si fiindca nu am avut prea mult timp sa fac un tort "serios", am încropit o reteta care se face foarte repede si usor, dar rezultatul final este yummmmy!☺️

 

INGREDIENTE

  • Pt tort:
  • 1 punga Oreo powder
  • 400 ml smantana pt frișcă
  • 4 linguri zahar
  • 4 banane
  • 400 g crema de brânză
  • 3 foi de pandispan (eu le-am cumparat)
  • Pt sirop:
  • 100 ml apa
  • 4 linguri zahar
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort cu oreo si banane:

Se pun pe foc apa cu zahărul până dau un clocot.
Se insiropeaza blaturile cu acest sirop.
Frisca se bate putin până se spumeaza. Se adaugă zahărul treptat si se bate până este gata. Nu se insista prea mult ca sa nu se taie frisca.
Crema de brânză se amesteca într-un bol cu praful de Oreo apoi, se ia cu o lingura si se adauga peste frisca bătută. Se omogenizeaza.
Bananele se taie felii.
Se pune prima foaie pe o tava. Se pune crema peste. Se niveleaza apoi se pun feliile de banane. Se pune a doua foaie si se procedează la fel.
Se pune a treia foaie, se pune crema si se niveleaza.
La sfarsit se presară praful de Oreo.
Gata. Simplu si bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort cu oreo si banane" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu piscoturi, crema de vanilie si fructe de padure