Desert tort de biscuiti

de - Andreea - in Torturi, 12 Aug 2017 | 4848 vizualizari

 

Fara coacere...rapid...si tare bun :)

 

INGREDIENTE

Pentru tort:

  • 500 gr biscuiti
  • 100 gr unt
  • 50 gr zahar pudra
  • 50 gr miez nuca
  • 50 gr alune de padure
  • 2 linguri cu cacao
  • 50 gr ciocolata
  • 250 ml lapte

ptr ornat:

  • mix alune si nuci
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort de biscuiti:

Untul trebuie sa fie adus la temperatura camerei. Punem intr-un bol untul si il mixam bine cu zaharul pudra pana devine o crema.

Separat, maruntim cu mana biscuitii, in bucati cat mai mici.

Nucile si alunele de padure le maruntim cu ajutorul unui cutit.

Punem intr-un bol biscuitii, alunele de padure, nuca, ciocolata maruntita si cacaua.

Amestecam totul adaugand putin cate putin laptele. Amestecam bine toate ingredientele.

La sfarsit, adaugam crema de unt si amestecam bine.

Punem compozitia intr-o tava rotunda si nivelam bine suprafata. Dam tava la frigider pentru cateva ore. 

Inainte de a scoate tortul din tava, presaram nuca si alunele de padure ( tocate foarte marunt).

POFTA BUNA !

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert tort Medovik cu visine si nuca