Desert tort Tiramisu

de Adele in Torturi, 20 Mar 2021 | 3109 vizualizari

 

De cateva ori m-am jucat cu aceasta varianta ,ce pot zice ca este destul de raoida si delicios :D

 

INGREDIENTE

  • U1pachet piscoturi.
  • 500 gr mascarpone.
  • 3 oua.
  • 100 gr zahar.
  • esenta vanilie.
  • 200 ml cafea solubila.
  • 2 linguri cacao .
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort Tiramisu:

Se incepe cu pregatirea cremei, pe baie de aburi se mizeaza ouale cu zahar ,pana devin spuma si se topeste zaharul. 

Intr-un bol se amesteca mascarponele cu esenta de vanilie ,treptat se incorporeaza compozitia de oua ,se mixeaza totul bine . Intr.o tava rortunda se aseaza piscotile taiate la jumatate daca sunt prea mari jur in prejur ,dupa care se pun piscoturi insiropate in cafea formand primul strat ,se adauga jumatate de crema si din nou piscoturi insiropate in cafea ,se acopera cu restul de crema ,se da la rece cateva ore ,se poate pune si in congelator .

Reteta este rapida si fara prea multe complicati dar gustul este delcicios ,cand se serveste totul se pudreaza cu cacao amara.


TIPS-URI

1

In alternativa puteti amesteca cafeau cu lichior .

2

Sau varianta pentru copii lapte si cacao .

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de ciocolata si vanilie