Diplomat

de sabiradu in Torturi, 22 Mar 2011 | 4485 vizualizari

 

Diplomatul este un tort iubit la noi in casa,racoros si buuun

 

INGREDIENTE

  • 500 ml frisca 
  • ,3 oua ,
  • 1 cana zahar,
  • 1 cana lapte 
  • , 200 g stafide,2,5 plicuri gelatina
  • , 2 comppturi de ananas rondele,
  • 1 pachet piscoturi 2 kiwi,pasta de zahar pentru decor
  • ,200 ml frisca pentru decor
Portii: 24
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Diplomat:

Gelatina se inmoaie in zeama de la ananas .

Separam ouale ,albusurile se bat spuma cu jumatate de cana de zahar.Intr-o cratita se pun galbenusurile si restul de zahar,laptele .Se pun pe foc sau pe baie de abur.Se amestecam pana ce compozitia se ingroasa ,se adauga gelatina inmuiata in suc.Se amesteca frisca batuta tare,albusurile spuma ,compozitia de galbenusuri si stafidele plus o cutie de ananas tocat marunt .

Piscoturile se pun pe marginea tavii iar pe fund ananas si rondele de kiwi.Dam la rece pentru cca 4 ore apoi ornam .Acoperim cu pasta si floricele partea de sus iar lateralele le ornam cu restul de 200 ml frisca

Daca ti-a placut reteta noastra "Diplomat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de lamaie