Diplomat la pahar cu kiwi si portocale

de Pasiune pentru bucatarie in Torturi, 25 Feb 2010 | 10671 vizualizari

 

Reteta este preluata de aici:http://dana2dor.blogspot.com/.Mi-a placut foarte mult ideea si este fff bun.Pe viitor o sa fac mai multe combinatii pentru ca toata lumea a preciat acest desert.Stiu ca sunt la dieta,dar nu am putut sa nu mananc si eu.Pot sa ma abtin de la orice,dar de la prajituri nu!

 

INGREDIENTE

  • 2 plicuri crema pt tarte
  • 12 piscoturi
  • 3 kiwi
  • 3 porocale
  • 150 ml frisca lichida
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Diplomat la pahar cu kiwi si portocale:

Am preparat crema conform instructiunilor de pe plic si am batut frisca.In fiecare pahar am faramitat cate un piscot peste care am pus 2 linguri de suc natural de porocala,apo crema,fructele taiate bucatele,piscot insiropat,crema,fructe,frisca si am ornat cu felii de kiwi si portocale.Daca aveti un pahar mai mic puneti goar piscot,crema,fructe,frisca.ESTE DIVIN.Se lasa la rece.

POFTA BUNA!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Diplomat la pahar cu kiwi si portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort Sah