Dorada cu arome mediteraneene

de elucubratiiculinare in Peste, 16 Iun 2018 | 4045 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucăți doradă
  • sare
  • ulei de măsline pentru uns
  • Sos:
  • 1 căpățână usturoi
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 lămâie
  • fulgi chilli
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dorada cu arome mediteraneene:

Se curăță peștii, se spală bine în mai multe ape. Se crestează din loc în loc pe ambele părți. Se zvântă cu un prosop de hârtie. Se condimentează cu sare și se ung cu puțin ulei de măsline.

Se pun pe grătar sau grilul încins și se frig bine pe ambele părți. Se pot găti și la cuptor la 200 grade C pentru 30 minute. Se scot pe un platou. Pentru sos se pun într-un blender zeama de lămâie, pătrunjelul, usturoiul curățat și uleiul de măsline. Se pot adăuga fulgi de ardei iute și coajă de lămâie după gust.

Se servește imediat cu acest minunat sos deasupra și legumele preferate.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Dorada cu arome mediteraneene" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Somon la gratar cu usturoi