Dovlecei cu carne si crema de cocos

de Patty in Mancare copii, 26 Mai 2016 | 5286 vizualizari

 

O reteta special creata pentru printesa mea in care am evitat prajeala si pentru ca nu este "prietena cu smantana"i-am stropit cu crema de cocos.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei mari;
  • 150 g orez;
  • 300 g carne tocata de curcan;
  • 2 lingurite pasta de tomate;
  • 1 ceapa;
  • 10 rosii cherry;
  • suc de rosii;
  • marar/patrunjel;
  • sare/piper;
  • crema vegetala de gatit #alpronista;
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei cu carne si crema de cocos:

  Pentru inceput vom spala dovleceii sub jet de apă,ii curatam de coaja, îii taiem in jumătăţi, îi scobim şi îi lasam la scurs.

   Intr-o cratita se pune orezul la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj,apoi cand orezul este aproape fiert se da deoparte si se amesteca cu ceapa tocata,pasta de tomate,verdeata,carnea tocata.Dupa ce se condimenteaza cu sare si piper dupa gust se umplu dovleceii.

   Deasupra fiecarui dovlecel umplut se aseaza jumatati de rosii cherry si se aseaza intr-o tava.La final se toarna uleiul,sucul de rosii si 2-3 canite de apa si se introduce la cuptor pentru 30 de minute.

   Cand sunt gata se scot,se aseaza pe o farfurie si se servesc calzi stropiti cu crema #Alpro.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei cu carne si crema de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Patty 1

26.05.2016, 20:30

mirela0911 1

26.05.2016, 21:56

Interesant cu cocos! Cred ca sunt tare buni! As manca si eu, nu doar copiii!

Rahela Velicu 1

28.05.2016, 09:26

COMENTEAZA

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu spanac si branza