Dovlecei umpluti

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 7 Apr 2014 | 3590 vizualizari

 

deliciosi!

 

INGREDIENTE

  • 4 dovlecei potriviti
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 100 gr sunca
  • 100 gr de bacon afumat
  • cascaval
  • branza de burduf
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti:

           Spalam dovleceii si ii taiem in doua,cu o lingurita scoatem mijlocul dovleceilor,saram si piperam.

Ceapa verde,sunca,baconul si cascavalul le taiem cubulete si  le calim si umplem dovleceii.Deasupra punem bucatele de branza de burduf si ii asezam in tava,dam la cuptor pana se rumenesc usor.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti