Dovlecei umpluti cu branza, rosii si ardei

de Oana in Aperitive / Garnituri, 1 Mar 2014 | 16520 vizualizari

 

Absolut deliciosi!

 

INGREDIENTE

  • un dovlecel mare
  • 200 gr telemea bivolita
  • 100 gr mozzarella proaspata Delaco
  • un sfert de ardei gras rosu
  • 4-5 rosii cherry
  • o legatura mica de marar proaspat
  • sare
  • oregano uscat
  • ementaller Delaco ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti cu branza, rosii si ardei:

Dovlecelul se spala si se taie pe lung in felii subtiri. Se incinge o tigaie grill si se frig usor dovleceii pe ambele parti. Se presara cu sare si oregano. Se scot pe un platou si se lasa sa se odihneasca 10 minute, acoperiti cu un capac.

Intre timp se pregateste umplutura. Branza si mozzarella se zdrobesc cu furculita, ardeiul si rosiile se taie cubulete si se amesteca impreuna cu mararul tocat. 

Se pune cate o lingura plina din umplutura de branza pe cate o felie de dovlecel si se ruleaza cu grija. Se pun rulourile intr-un vas de iena,se presara cu ementaller sau cascaval si se pun la cuptor 10-15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti cu branza, rosii si ardei" nu uita sa-i faci un review.
 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tartine cu ceva fin