Dovlecei umpluti cu quinoa si legume la slow cooker-ul Crock-Pot 4.7 l Digital

de Oana in Slow Cooker, 10 Apr 2019 | 3538 vizualizari

 

Absolut deliciosi intr-o zi de post, perfecti pentru pranz sau cina!

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 6 lnguri cu quinoa fiarta si scursa
  • 1 morcov mic ras
  • 1 ceapa verde
  • ¼ ardei gras rosu
  • ¼ ardei gras galben
  • 2 linguri marar tocat
  • sare si piper dupa gust
  • ½ lingurita oregano uscat
  • 1 cana suc de rosii
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti cu quinoa si legume la slow cooker-ul Crock-Pot 4.7 l Digital:

  • Taie dovleceii pe jumatate si scobeste-i in interior cu o lingurita.
  • Amesteca intr-un castron quinoa cu morcovul ras, ceapa verde tocata marunt, ardeiul gras tocat cubulete, mararul si condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
  • Amesteca bine compozitia.
  • Umple dovleceii si punei in vasul slow cooker-ului Crock-Pot 4.7 l Digital.
  • Adauga sucul de rosii si pune oregano uscat si uleiul de masline.
  • Seteaza modul High pentru 4 ore.
  • La final presara deasupra marar tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti cu quinoa si legume la slow cooker-ul Crock-Pot 4.7 l Digital" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vitel cu legume la slow cooker Crock-Pot 4,7 L