Dovlecel cu rosii si mozzarela

de Rocsi in Mancaruri de legume, 23 Aug 2013 | 25577 vizualizari

 

Astazi vin cu un preparat simplu dar foarte bun. Se pregateste repede si poate fi servit simplu sau ca si garnitura!

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 2 rosii
  • 250-300 gr mozzarela
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • oregano uscat
  • busuioc uscat
  • 1 lingurita unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel cu rosii si mozzarela:

Spalam dovlecelul, il curatam si il taiem felii rotunde potrivit de groase. Le saram iar apa ce o lasa o tamponam cu niste servetele.  Rosiile le spalam, scoatem cotoarele si le feliem.

Mozzarela o taiem bucati potrivite. Ungem un vas termorezistent cu unt. Asezam o felie rosie, una de dovlecel, una de mozzarella, apoi una de dovlecel, rosie si mozzarela si tot asa pana umplem vasul.

Batem ouale spuma cu putina sare, piper, busuioc uscat si le turnam deasupra. Peste presaram putin oragano.

Introducem vasul in cuptor si il aprindem. Reglam o temperatura potrivita si lasam sa se rumeneasca frumos dar sa fie si patrunse legumele. Cand este gata, lasam sa se racoreaca preparatul apoi il servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel cu rosii si mozzarela" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei la cuptorul cu microunde