drob de pui

de ionela2682 in Pui, 7 Apr 2010 | 6012 vizualizari

 

pt cei care prefera puiul

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficat de pui
  • 2 piepti de pui
  • 2 felii paine
  •  patrunjel, marar
  • ceapa verde
  •  usturoi verde
  •  sare ,piper
  • 7 oua crude
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA drob de pui:

se spala bine ficatul si se alege de venisoarele vizibile ,se pune la fiert ,alaturi in alta oala fierbem si pieptul de pui,tocam verdeata,ceapa verde,usturoiul verde,mararul si patrunjelul iar feliile de paine la inmuiem in apa si scurgem bine

tocam marunt ficatul si pieptul de pui( dupa preferinta se pot trece prin masina de tocat) si adaugam peste verdeata,spargem ouale unul cate unul pana capata o consistenta potrivita,saram si piperam dupa gust, turnam in tava unsa si tapetata cu pesmet sau faina din abundenta,ungem cu ou batut cu putin lapte si coacem cam 50 60 min

Daca ti-a placut reteta noastra "drob de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu ciuperci şi ananas în sos dulce-acrişor