Drob de pui

de -Licurici- in Pui, 20 Apr 2017 | 2710 vizualizari

 

Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • 700 g piept de pui
  • 200 g ficatei de pui
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi usturoi verde
  • 2 legaturi patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 7 oua
  • 6 oua fierte
  • sare
  • piper
  • unt + pesmet - pentru tapetat tava.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui:

Pieptul de pui si ficateii se pun la fiert, in apa cu sare, separat. Se aduna spuma, iar cand este gata, se scurge apa si se lasa la racit.

Intre timp, se toaca verdeturile. Se toaca pieptul de pui si ficateii si se amesteca cu verdeturile. Ouale se bat spuma cu sare si piper, apoi se toarna peste compozitia de verdeturi cu carne.

Se unge cu unt si se tapeteaza cu pesmet, un vas termorezistent. Se adauga jumatate din compozitie, ouale fierte curatate de coaja, apoi restul de compozitie.

Se baga vasul in cuptorul preincalzit, 35-40 minute, pana se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu ananas- mancare chinezeasca