Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
O varianta a drobului de miel.
- Ficatelul l-am fiert si apoi l-am tocat cubulete. Am amestecat carnea tocata de pui cu ficatelul si am adaugat sare, piper, ouale , ceapa tocata si mararul verde proaspat. Adaugam cateva linguri de pesmet si amestecam bine.
- Punem in tavi de chec si dupa preferinte puteti pune in mijloc oua fierte tari.
- Se da la cuptorul preincalzit si se lasa pana devine rumen.
- Se scoate cand s-a mai racit si se serveste rece taiat felii.
1
Mie mi.au iesit doua rulade mai mici.
2
Dintr-io rulada mai subtire am servit deasupra unor bruschete usor prajite facute din felii de bagheta.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult