Drob de pui cu verdeturi

de Bya Ralu in Pui, 15 Apr 2017 | 6509 vizualizari

 

Reteta de la Oana! Tare bun https://www.bucataras.ro/retete/aperitiv-drob-de-pui-82207.html
Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat de pui
  • 500 g pipote si inimi de pui
  • 200g pulpa de pui
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 2 legaturi de usturoi verde
  • 2 legaturi marar
  • 2 legaturi patrunjel
  • 4 oua+ 1
  • vegeta/piper
  • optional 2-3 oua fierte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui cu verdeturi:

Ficatul de pui se curata bine si se pune la fiert intr-o craticioara.

Pipotele si inimile se pun la fiert, impreuna cu pulpa de pui. Se lasa sa fiarba bine, dupa care se scurg de apa si se lasa la racit.

Se dau prin masina de tocat, atat verdeturiile, cat si ficatul, pipotele si pulpa de pui (fara os...normal).

Se condimenteaza si se adauga cele 4 ouale batute bine.

Intr-o tava de cozonac, se pune hartie de copt, se pune compozitia, in mijloc am pus cate 1 ou fiert si am acoperit cu compozitia de drob.

Deasupra se unge cu oul ramas, batut bine.

Se da la cuptorul preincalzit, pentru 30 minute.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui cu verdeturi" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu cartofi la tigaie