Drob mixt cu tarhon

de Rahela Velicu in Oaie, 6 Apr 2018 | 2349 vizualizari

 

"Bunatati de Paste" 

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de miel
  • 500 g ficat de porc
  • 1 kg ficat de pui
  • 4 oua fierte
  • 15 oua crude
  • 5-6 fire de usturoi verde
  • 11-12 fire de ceapa verde
  • 2 legaturi de marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lingura tarhon
  • sare
Portii: 30
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob mixt cu tarhon:

Mai intai fierbem carnea de miel si ficatul in 2 cratite separat.

Fierbem si 4-5 oua.

Taiem cat mai marunt ficatul si carnea sau se pot pot da prin masina de tocat, cum preferati.

Batem ouale cu sare si le adaugam peste carnea tocata.  Nu va faceti griji ca sunt oua multe, si compozitie de drob este multa si trebuie sa fie legata bine. Tocam si verdeata si o adaugam in compozitia de drob. Ouale le taiem in cuburi mai mari decat carnea si le daugam si pe ele la drob. 

Tapetam o tava cu hartie de copt si punem drobul. Dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade C, pentru 20-25 de minute, pana cand se rumeneste frumos deasupra.

TIPS-URI

1

Puteti coace drobul in 2-3 forme de chec.

2

Ouale fierte le puteti lasa intregi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob mixt cu tarhon" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel la cuptor cu legume si masline verzi