Enchiladas cu pui

de RoXx in Pui, 15 Noi 2015 | 8680 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 lipii marime medie
  • 500 gr. piept de pui
  • 400 gr. rosii in bulion
  • 300 gr. cascaval
  • 100 gr. parmezan
  • ulei de masline
  • busuioc
  • oregano
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Enchiladas cu pui:

Pieptul de pui se taie fasii si se asezoneaza cu sare,piper si boia si se pune pe grill.In timp ce carnea se rumeneste,se pregateste sosul rosu.Intr-o cratita se pune ulei de masline cam o lingura si se adauga rosiile in bulion.Se paseaza cu blenderul pana ce devine sosul uniform.Se asezoneaza,se adauga oregano si busuioc si se lasa la foc mic cam 10 min.Intre timp pornim cuptorul la 200 de grade.Cand pieptul de pui este gata,se taie cubulete si se aseaza pe mijlocul lipiei intinse.Peste,se pun 2-3 linguri din sos si se impatureste din fiecare parte.Se face la fel cu fiecare lipie.Intr-o tava se pune hartie de copt si se aseaza lipiile umplute.Deasupra lor se pune restul de sos ,cascavalul si parmezanul ras.Se da la cuptor cam 20-25 min. Pofta buna!

TIPS-URI

1

ca sa nu se desfaca lipiile impaturite le-am prins cu o scobitoare

Daca ti-a placut reteta noastra "Enchiladas cu pui" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

RoXx 1

15.11.2015, 20:59

multumesc

Gherca Daniela 1

16.11.2015, 10:01

miki_a 1

17.11.2015, 11:46

Imi place!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aripioare de pui in sos de ceapa cu lamaie