Farfalle cu pui si pesto

de - Andreea - in Paste, 21 Ian 2020 | 1404 vizualizari

 

O combinatie tare buna cea de carne si pesto ...si alaturi de paste avem un pranz rapid !

 

INGREDIENTE

  • 150 gr paste tip farfalle
  • 100 gr ciuperci
  • 1 ardei gras galben
  • ulei
  • sare
  • 100 gr piept pui
  • 2 linguri pline cu pesto
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu pui si pesto:

Intr-o oala punem apa la fiert. Cand a inceput sa fiarba punem sarea si pastele. Le fierbem conform indicatiilor de pe ambalaj amestecand din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se lipeasca . 

Intre timp curatam ardeiul de seminte si il taiem cuburi . 

Pieptul de pui il spalam , il stergem cu un servet de haRtie , eliminam pielita si partile grase  si taiem in cuburi potrivite ca marime . 

Punem o tigaie cu putin ulei la foc mediu si calim pieptul de pui pana se rumeneste frumos pe toate partile .Cand este gata il scoatem pe o farfurie .

In aceeasi tigaie punem ardeiul impreuna cu ciupercile bine scurse de uleiul din conserva . 

Presaram sare si amestecam din cand in cand , 

Cand s-au calit punem pieptul de pui . 

Cand pastele au fiert le scurgem bine de apa si le amestecam cu cele 2 linguri cu pesto. 

Adaugam amestecul de carne si ardei si amestecam bine toate ingredientele.

SErvim imediat ! 

POFTA BUNA ! 

TIPS-URI

1

CARNEA DE PUI POATE FI INLOCUITA CU CARNE DE VITA .

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu pui si pesto" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tagliatele cu piept de pui