Fasole batuta cu ceapa verde si maioneza

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2013 | 4022 vizualizari

 

Am vazut reteta la Alina http://www.bucataras.ro/retete/fasole-batuta-cu-maioneza-45692.html , si am vrut sa o incerc neaparat!E foarte gustoasa,v-o recomand :D

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole
  • 1 fir de ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • 3-4 linguri de maioneza(de casa)
  • marar
  • sare/piper
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta cu ceapa verde si maioneza:

Fasolea se lasa in apa peste noapte.

Se pune la fiert fasolea timp de 1.5 -2 ore.Se scurge de apa si se pune in robotul de bucatarie.Se adauga usturoiul pisat si ceapa verde taiata feliute.

Se adauga si sare si piper si se mixeaza bine.Se adauga cate 1 lingura de maioneza ca sa se mixeze bine.

Punem si jumatate din compozitia de marar tocat marunt,mai vedem daca trebuie sare si piper si o decoram cu maioneza si marar.

Se serveste cu paine prajita!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta cu ceapa verde si maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv icre de fasole