Aperitiv - Oua umplute cu avocado

de Oana in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2018 | 11856 vizualizari

 

Mi-au ramas ceva oua de la Paste asa ca m-am gandit sa fac niste aperitive gustoase. Un pic de avocado, un pic de ceapa verde, boia dulce pe deasupra si gata. 

 

INGREDIENTE

  • 5 oua fierte tari
  • ½ avocado
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 lingura smantana grasa
  • 1 fir ceapa verde
  • 2 rosii cherry
  • sare si piper
  • boia dulce pentru presarat deasupra
  • chivas pt decor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv - Oua umplute cu avocado:

Taie ouale pe jumatate si amesteca galbenusurile cu avocado, zeama de lamaie, sare si piper pana obtii o pasta.

Adauga apoi smantana si omogenizeaza pana obtii un amestec cremos.

Adauga ceapa verde taiata rondele si rosiile cherry cubulete. Amesteca usor si umple apoi albusurile de ou.

Presara deasupra boia dulce si decoreaza cu chives.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv - Oua umplute cu avocado" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mirela0911 1

12.04.2018, 20:39

Trebuie sa le incerc si eu cu avocado!

Corinuta 1

12.04.2018, 21:39

cred ca sunt tare bune!

dantes 1

13.04.2018, 17:48

Interesant!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu ciuperci si carnaciori