Fasole batuta, fiarta la slow cooker Crock-Pot

de Bya Ralu in Slow Cooker, 27 Oct 2019 | 5646 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 castron fasole boabe
  • 2-3 morcovi
  • apa
  • sare/piper
  • 2-3 catei usturoi

Pentru sos

  • 1-2 cepe de apa
  • ulei de masline
  • pasta de rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta, fiarta la slow cooker Crock-Pot:

Fasolea se spala bine sub jet de apa rece, se scurge, se arunca boabele inchise la culoare sau impuritatile ramase, si se pune in vasul de la slow cookerul Crock-Pot.

Punem apa cat sa acopere, setam functia High pentru 2-3 ore.

Dupa circa 1 ora, punem si morcovii curatati de coaja si lasam in continuare sa se fiarba.

Cand este gata, se muta fasolea si morcovul intr-un robot de bucatarie, se pune putina zeama in care au fiert si se mixeaza pana devine o pasta consistenta. Se adauga si usturoiul pisat si condimente.

Intr-o tigaie se pun ulei de masline, ceapa taiata rondele, se lasa la calit, dupa care se adauga pasta de tomate, condimente dupa gust si se lasa pana se inmoaie.

Compozitia de ceapa se pune peste pasta de fasole.

Se servesc cu paine prajita!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta, fiarta la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mere umplute cu fulgi de ovaz, stafide si scortisoara la slow cooker Crock-Pot 4,7 L