Fasole boabe cu spanac in sos de rosii

de katty in Mancaruri de post, 17 Apr 2021 | 4633 vizualizari

 

Un pranz rapid de post.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa rosie
  • 1 conserva fasole alba
  • 125 gr baby spanac
  • 200 gr rosii pasate
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper negru macinat
  • cimbru uscat
  • 2 foi de dafin
  • marar verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole boabe cu spanac in sos de rosii:

Tocam ceapa fin si o calim in uleiul incins.

Stingem cu rosiile pasate. Adaugam pasta de ardei, foile de dafin, cimbru, piper si putina sare.

Fierbem cateva minute, apoi adaugam putina apa calda si fasolea scursa. Fierbem pana se leaga sosul, potrivim de sare si adaugam spanacul. Punem capacul  pentru 2-3 minute si lasam sa se inmoaie usor. Amestecam usor, adaugam mararul si oprim focul.

Lasam 5 minute acoperita cu capac si putem servi cu paine prajita.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole boabe cu spanac in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mancare cu varza dulce (de post)