Mancare traditionala de fasole scazuta cu carnati

de Larisel in Mancaruri cu carne, 21 Noi 2014 | 21156 vizualizari

 

Mancarea traditionala de fasole scazuta cu carnati reprezinta un preparat popular in bucataria romaneasca, apreciat pentru gustul sau savuros si reconfortant. Aceasta reteta aduce in prim-plan ingrediente simple si autentice, combinand aroma bogata a fasolei cu gustul intens al carnatilor si al condimentelor.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Mancare traditionala de fasole scazuta cu carnati
  • 500 g fasole boabe
  • 2 cepe medii
  • 2 cabanosi
  • un morcov
  • pasta de tomate
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • boia iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare traditionala de fasole scazuta cu carnati:

Cum se prepara Mancare traditionala de fasole scazuta cu carnati

Fasolea se lasa de cu seara la inmuiat. 

A doua zi o punem la fiert, iar dupa 10 minute de clocot schimbam apa, facem aceasta procedura de doua ori.

Intre timp curatam si tocam marunt legumele.

Cabanosul il taiem in bucati potrivite si il prajim nitel.

Cand fasolea este aproape fiarta, punem legumele plus sare si piper.

Dupa alte cateva clocote punem pasta de tomate plus o lingurita de boia iute.

La final, punem cabanosul plus patrunjelul, mai lasam 5 minute. Servim cu salata  sau muraturi. Recomandam si iahnie de fasole

POFTA BUNA!

TIPS-URI

1

cabanosul poate fi inlocuit cu orice alt tip de afumatura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare traditionala de fasole scazuta cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu cartofi si carnati la cuptor