Fasole verde cu usturoi

de - Andreea - in Mancaruri de post, 6 Mai 2018 | 4223 vizualizari

 

O reteta  foarte usoara si gustoasa ! 

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole verde
  • 4 catei usturoi
  • ulei de masline
  • patrunjel proaspat
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde cu usturoi:

Fasolea verde o spalam sub jet de apa rece si ii rupem capetele.

Punem o oala cu apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si apoi fasolea. Lasam sa fiarba in jur de 10-15 minute. 

Pentru aceasta reteta eu prefer fasolea verde sa ramana putin mai crocanta.

Dupa ce fasolea a fiert, o scurgem bine de apa si o trecem sub jet de apa rece. 

O punem intr-un bol impreuna cu usturoiul curatat, ulei de masline si patrunjel verde tocat. Amestecam bine toate ingredientele si potrivim de sare. 

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu dovleac (de post)