Fasole verde scazuta cu praz si marar

de Valclaudia in Mancaruri de post, 23 Mai 2017 | 7688 vizualizari

 

mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de fasole verde congelata
  • 1 fir mediu de praz
  • 3-4 linguri de ulei
  • o mana de legume congelate (morcov si telina),taiate betigase
  • sare si piper dupa gust
  • 1 foaie mica de dafin
  • optional putin usturoi granulat
  • marar verde 1-2 legaturi, in functie de gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde scazuta cu praz si marar:

Curatam prazul, il spalam si il taiem rondele.

Il punem la sotat in ulei, adaugam apoi legumele congelate, calim impreuna cateva minute.

Punem si fasolea verde, adaugam 1/4 cana apa, presaram dupa gust sare si piper, foaia de dafin, acoperim mancarea si o lasam la gatit la foc iute pana scade apa.

Amestecam des sa nu se prinda de cratita (la 2-3 minute)

Presaram putin usturoi granulat si mult marar verde proaspat tocat si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde scazuta cu praz si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta