Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Am facut cunostinta cu cartofii dulci mai demult cand nu mi-au placut deloc. Participand la un concurs unde trebuia sa gatesc cu cartofi dulci, le-am mai dat o sansa si nu mi-a parut rau, am descoperit ca sunt gustosi si pot folosi in diverse preparate.
Curatam cartofii si ii taiem felii subtiri, de cca 1 cm. Amestecam intr-un castron uleiul, oregano si sare, dam cartofii prin acest amestec si ii aseazam intr-o tava cu hartie de copt. Ii coacem la 180ºC, cam 15 minute. Amestecam tofu, maslinele, semintele, apio tocat marunt si oregano la robot sau cu blenderul pana obtinem o compozitie cremoasa. Ungem cartofii cu crema de masline ornam cu frunze de patrunjel si fire de chivas si servim. Pofta buna!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult