Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Ficateii ii spalati bine, indepartati toate pielitele si ii puneti intr-o sita la scurs.
Ardeii galbeni si kapia ii coaceti, pe toate partile. Ii puneti intr-o cratita si ii acoperiti cat sunt fierbinti, pentru 20-25 de minute. Dupa acest timp, ii decojiti, indepartati cotoarele si semintele. Ii taiati in fasii, apoi in cuburi mai mari.
Ceapa curatata o tocati marunt, usturoiul il curatati si il maruntiti.
Conectati Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la o sursa de curent.
Apasati functia Brown/Saute, apoi butonul Start/Stop, puneti uleiul. Adaugati ficateii, ceapa si usturoiul. Amestecati din cand in cand in ei, pana se rumenesc usor. Ii sotati circa 5 minute.
Adaugati ardeii copti, sucul de rosii, sare, piper, boia dulce si iute, cimbrisorul, iar la final jumatate de cana cu apa. Amestecati totul.
Apasati functia Meat/Stew, setati un timp de 25 de minute, presiune High. Puneti capacul, rotiti pe pozitia blocat, la fel si supapa de abur sa fie blocata.
Apasati Start.
Cand a trecut timpul de gatire, apasati butonul Start/Stop, deschideti supapa de aburi sa se elibereze.
Dupa ce a iesit tot aburul, deschideti capacul.
Serviti ficateii cu mamaliguta calda, pe care presarati niste parmezan ras.
Pofta buna!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult