Ficatei de pui cu ceapa

de Swanheart in Ficat, 24 Noi 2009 | 22450 vizualizari

 

Sotul si sora mea mereu rad de mine, ca am obsesie pt ficatei de pui. Intr-o perioada, oriunde mergeam , eu imi comandam tot ficatei de pui, spre disperarea lor. Si am ajuns tinta ironiilor lor, pe tema asta. :))

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. ficatei de pui
  • 2 cepe
  • ulei pt calit ceapa
  • condimente
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu ceapa:

Se curata ficateii si se spala bine. Eu am o obsesie, si dureaza mai mult curatarea lor de toate "chestiile" si de sange, decat gatitul in sine. Se taie ceapa marunt, si se pune la calit in ulei. Se adauga si ficateii, si se acopera cu un capac. Se amesteca din cand in cand. Dupa ce sunt gata ficateii, se adauga sare (sau condimente dupa gust). Noi i-am mancat cu sos de iaurt si usturoi.

Eu uneori pun la final si cateva linguri cu smantana, piper si putin marar uscat.

TIPS-URI

1

Sarea se adauga doar la final, altfel se intaresc ficateii

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Bunica 1

25.11.2009, 16:45

O reteta rapida si gustoaaaaaaasa rau.Ne-ai facut sa avem un fel de mancare pentru maine.

Swanheart 1

25.11.2009, 21:42

Bunica, ma bucur ca v-am inspirat pentru ziua de maine! Si eu tot aici ma uit, in incercarea de a decide ce voi gati maine.

Bya Ralu 1

22.03.2012, 01:01

ce-mi plac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dovlecel pane cu ficat si salata