Ficatei pane

de eclerash in Ficat, 16 Mai 2010 | 6396 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficatei
  • 3 oua
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura amidon
  • 1 lingura vegeta
  • 300 g legume mexicane
  • 200 g orez basmati
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei pane:

Batem ouale cu putina sare,adaugam faina,amidonul,vegeta,piper.Luam ficateii,ii dam prin faina,apoi prin amestecul de mai sus si ii punem in ulei incins dar la foc mic.

Garnitura o facem fierband orezul cu sare,inabusim separat legumele si la final de amestecam cu orezul fiert.

TIPS-URI

1

legumele isi vor pastra culoarea daca adaugam un varf de cutit de bicarbonat peste ele inainte de-a incepe sa fiarba

2

amidonul nu este absolut necesar,insa el are rolul de-a forma o crusta frumoasa ficateilor

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ficatei cu ceapa