Fondant

de Bunica in Prajituri, 2 Feb 2010 | 15961 vizualizari

COMENTARII (14)

Brindusa 1

02.02.2010, 23:21

Multumesc

Teo 1

03.02.2010, 21:29

fondant?ne stricam dantura;

liana_geicu 1

03.02.2010, 22:41

Teo, nu fi carcotasa, ca este foarte bun, mie imi placeau fff mult bomboanele pe care le mancam cand eram la gradinita din fondant, ce as mai manca si acum!

Teo 1

03.02.2010, 22:45

cu acest fondant eu as imbraca o prajitura!

Miha 1

03.02.2010, 22:59

Neaparat cu facaletul? La masina de paine nu-i bun sa-l framant?

cccris 1

05.02.2010, 18:17

Merge si la masina de paine, eu am framintat toate timpeniile la ea. O sa va pun si eu alta reteta de fondat. Simpla.

mandalac 1

18.02.2010, 18:53

sunt prima data aici pe sait si am o intrebare . cine stie ce se poate pregati din nuca ( poate salam de nuca ) si daca se poate vre-o receta .multumesc.

cccris 1

18.02.2010, 22:56

Nuca caramelizata si o pui in prajituri, torturi...

diana_k 1

21.02.2010, 13:56

Miha din ce am mai citit eu prin carti de bucate se freaca cu o lingura de lemn pana se albeste.. poate ar merge cu mizerul sau la robot......

nadina73 1

11.03.2010, 10:57

interesant

Julie 1

04.05.2010, 08:18

Chiar e interesant! Eu nu am facut niciodata dar o sa incerc.

mena29 1

26.05.2010, 22:35

nadina73 1

28.05.2010, 00:51

bunica nimic nou,ne ti la regim .............asta da dieta

Rodie 1

09.10.2010, 15:41

se prepara foarte rapid, multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Nopti libaneze in cupe-“Layali libnan”