Super Am degustat asemenea delicii, in Germania Foarte fain cand ai invitati surpriza si nu ai pregatit nimic. intotdeauna gasesti cateva feluri de branzica prin frigider. Important e sa ai vasul ptr fondue M-ai convis sa achizitiinez si un asemenea vas
Bunica, nici eu nu aveam habar, dar cand "m-a plimbat " sotul in luna de miere, intr-o seara m-a dus in acest restaurant, e in centru parisului, undeva pe langa arcul de triumph, e nemaipomenit! De atunci, il fac si eu acasa cand avem si noi timp ptr o "seara in doi".
Pancris, ai perfecta dreptate! Bineinteles e mai indicat sa ai vasul ptr fondue, al meu e din fonta, se pastreaza mai bine caldura, dar sunt si electrice, nu am idee cum sunt, dar banuiesc ca e mai bine cu foc traditional decat cu rezistente! E perfect ptr musafiri pe " nepusa masa" si nu numai!
Super reteta Doralinda,si noi avem Fondue,ma bucur ca ai postat reteta,cea de Raclette am postat-o eu,de Sarbatori se mananca mai des,asa cum ai spus si tu
Cris, nu stiam ca si in germania se mananca aceasta reteta, eu ii credeam mai mult cu carnati si varza( imi place la nebunie, e un restaurant cu specific german aici si mergem aproape in fiecare iarna sa mancam) am si aparatul ptr Raclette, si asta imi place mult cu un fel de pastrame deasupra, asa o faci nu? Nu am avut timp sa ma uit pe reteta ta se raclette, o voi face acum. Pe timpul iernii, imi place sa mananc mancare mai grasa